Clairvoyance

Clairvoyancen som jeg oplever den, kommer fra en intelligens, som vi alle er omgivet af, det er blot et spørgsmål om at fintone sine sanser, for at opfatte den.


Når jeg sidder overfor dig, tuner jeg ind på dig og herefter lader jeg tingene flyde, eller gør hjernen tom, så der er plads til input.

 

Jeg ved ikke på forhånd hvad clairvoyancen kommer til at indeholde, det bliver udvalgt af "højere magter", og rammer altid ind der, hvor der er mest brug for det for dig, i forhold til din aktuelle situation.


Det kan handle om et livstema, eller om job, kærlighed, økonomi, helbred eller hvad som helst andet, der har relevans for dig i dit liv lige nu.


Hvis det er relevant dukker der afdøde op, som vil hilse på og gerne vil rådgive ud fra deres verden, de ting der kommer frem, er som oftest meget givtige.

 

Ofte bliver beskederne givet i symbolsprog og billeder, og så er det op til mig at tyde beskederne, så du kan forstå dem.


Undervejs tjekker jeg om informationen giver mening, for at gøre clairvoyancen så præcis som mulig.


Clairvoyancen vil altid omhandle dig personligt, og ikke andre personer. Formidlingen bliver givet kærligt, og på et højt etisk niveau, hvor forskellige områder af dit liv belyses.


Hele sessionen varer ca. 1 time, i den tid har vi også fået  kigget på de spørgsmål du evt. har, som noget nyt er jeg begyndt at inddrage tarotkort til eventuelle spørgsmål. Tarotkort er noget jeg har arbejdet med som hobby gennem de sidste 30 år.


Afdødekontakt falder mig forholdsvis nemt, så hvis ikke, savnede afdøde dukker op af sig selv, kan du altid spørge ind til dem, såvel som også andre af clairvoyancens elementer, kan uddybes yderligere via tarotkort.


Clairvoyancen optages på lyd og lydfilen, sendes efterfølgende til dig, på din  computer via nettet (WeTransfer), du er også velkommen til at optage clairvoyancen på din telefon.