Min spirituelle vej
Jeg har arbejdet med det spirituelle, gennem de sidste ca. 35 - 40 år.

 

Det startede med, at jeg i min ungdom gik til spiritistiske møder og herved kom i kontakt med én, som kunne føre mig tilbage til tidligere liv. Det blev til mange spændende rejser tilbage i tiden.


I 1982 til 1987 tog jeg et kursusforløb, 1 uge hver sommer, over 5 år, i esoterisk psykoterapi og filosofi, her lærte jeg alt om universet og det åndelige menneske, fik lavet aurategninger og hørte om andre universer og tankeformer.


Samtidig var jeg også igang med at lære astrologi. Det første kursus var et brevkursus, og via min lærer her, kom jeg på personlig udviklingskursus i København, hvor Gertrud Berlon, en kendt clairvoyant dame var kursusleder, så her begyndte en større interesse for clairvoyancen.


Jeg fortsatte min astrologiuddannelse på vækstcenteret i Nørre Snede, og senere i Ålborg.


I en periode fra 1990 til 1993, arbejdede jeg hjemmefra, som professionel astrolog, og underviste i astrologi på aftenskoler.


Herefter gik det stærkt, jeg tog en meget grundig grunduddannelse i krop og gestaltterapi, og blev ansat på en daghøjskole, til at undervise i personlig udvikling, med procesorienteret undervisning, her blev jeg i ti år.


I den tid tog jeg samtidig en uddannelse til dybdeterapeut, en større uddannelse til  kunstterapeut, og en supervisor uddannelse, samt mange mindre efteruddannelser, indenfor psykologi og kommunikation.


Det var alt sammen noget, jeg kunne bruge i mit arbejde på daghøjskolen, hvor jeg stod for mange forskellige kursusforløb. De bestod hovedsagelig  af personlig udvikling, hvor jeg benyttede mig af alternative indgangsvinkler, især kunstterapi, men også astrologi, tarotkort og meditation brugte jeg, bl.a. lavede jeg en del 18 ugers kursusforløb, som hed AUM (AlternativeUddannelsesMuligheder).


I 2007 tog jeg en clairvoyanceuddannelse på Fanø.


Fra 2017 til 2019 har jeg uddannet mig i healing og clairvoyance på "Skolen den 6. sans" i Kolding, jeg har nok efterhånden lavet omkring 200 clairvoyancer på forskellige mennesker, dels som øvelse og dels profesionelt. 


For at forfine mine sanser yderligere, har jeg deltaget i et forløb "Succes med engle"  i Haderslev, hvor jeg også fik forståelsen af, hvor kæmpe stor vores aura/ånd er, - og at den er ligesom er en "kopi" af universet. Egentlig forstår jeg det sådan, at vi hver især er et lille miniunivers og vi hænger alle sammen. Det spændende er så, at få kontakt med alle disse lag.


I juni 2020 har jeg afsluttet et forløb "Powerhealing med engle", også i Haderslev. Det for at udvide min healeruddannelse og bruge den i praxis, sammen med clairvoyancen.


Mit næste kursus var med diamantengle, og der fik jeg virkelig kontakt med en højere bevidsthed - og derefter har jeg været på sjælskursus og oplevet kontakt med min sjæl. Sommeren 2022 var jeg en uge på sommerskole, hvor jeg fik opgraderet alle mine clairvoyante- og healingsevner, - og hvem ved hvilke spændende eventyr, der yderligere ligger i fremtiden, som jeg kan bruge, til at gøre min og din verden, endnu mere dejlig, og fremme velbefindende og glæde.