Om mig


Jeg er født 1952 i Åbenrå.


Jeg voksede op i søskendeflok på 5, min mor var hjemmegående, min far derimod var udover at være snedker, en slags multikunstner.


Til daglig lever jeg sammen med min mand, som jeg har kendt fra jeg var 15 år gammel, vi bor sammen med vores hund, i et traditionelt parcelhuskvarter.


Vi har to voksne børn og tre børnebørn.


I det daglige er jeg meget optaget af tidens trend, og det er især hvordan man kan arbejde med det mentale via mindfullness og være i nuet og hvordan man skaber/manifesterer sit eget liv.


Jeg er stadigvæk mere og mere fasioneret af, at man kan blive ved med at komme dybere ind i sig selv, og finde dybere ro og tilfredshed, for så at glemme det igen og lade sig styre af tanker.


I mange år undrede jeg mig over, at jeg i min ungdom lærte at tanker er den øverste instans, det forstod jeg ikke, for jeg syntes at følelserne var dem, der styrede mit liv.


Men nu ved jeg at følelserne skabes via tankerne og at jeg selv skaber mine følelser, via mine tanker, jeg ved at ingen anden end mig selv, skaber mit liv og mine oplevelser af det.


Jeg er blevet bevidst om at jo mere tanketom jeg kan gøre mig, jo mere er der plads til clairvoyancen og så er det altså clairvoyancen der går igennem mig, og ikke mine egne følelser og fantasier.


Det er forskellige vibrationsniveauer, der er tale om .


Jeg holder aldrig op med at undres over naturens mangfoldighed og de mange spirituelle gåder, der bliver ved med at dukke op.


Deraf læser jeg også mange spirituelle bøger og hører mange små foredrag og meditationer på YouTube.


Mit daglige liv skal dog altid forblive "dagligt" og må aldrig gå hen og blive blæst op, til et eller andet helligt eller fanatisk.


Jeg vil altid være i stand til at være mig selv, vaske gulv eller knokle i haven efter formåen og bevare en god jordforbindelse.

Acusantium dloremque launtium toarem aperiam inventore.