Clairvoyance

Clairvoyancen som jeg oplever den, kommer fra en intelligens, som vi alle er omgivet af, det er blot et spørgsmål om at fintone sine sanser, for at opfatte den.


Det ligger selvfølgelig mere eller mindre til det enkelte menneske, hvor nem adgang der er til at finpudse sanserne, men en ting er helt sikkert, øvelse gør mester.


Når jeg sidder overfor dig, tuner jeg ind på dig og herefter lader jeg tingene flyde, eller gør hjernen tom, så der er plads til input.


Ofte dukker der afdøde op, som vil hilse på og gerne vil rådgive ud fra deres verden, de ting der kommer frem, er som oftest meget givtige.


Alt mulig andet kan også ske, der kan dukke vejledning op, som bare er "åndelig intelligens", eller beskeder fra vejledere fra et andet plan.


Ofte bliver beskederne givet i symbolsprog og billeder, og så er det op til mig at tyde beskederne, så du kan forstå dem.


Clairvoyancen vil altid omhandle dig personligt, og ikke andre personer. Formidlingen bliver givet kærligt, og på et højt etisk niveau, hvor forskellige områder af dit liv belyses.


Selve clairvoyancen varer ca. 45 min. til 1 time, i den tid har vi også fået  kigget på de spørgsmål du evt. har, som du kan stille sidst i claivoyancen.


Clairvoyancen optages på lyd og lydfilen, sendes efterfølgende til dig, på din mail, du er også velkommen til at optage clairvoyancen på din telefon.