Min spirituelle vej
Jeg har arbejdet med det spirituelle, gennem de sidste ca. 35 - 40 år.

 

Det startede med, at jeg i min ungdom gik til spiritistiske møder og herved kom i kontakt med én, som kunne føre mig tilbage til tidligere liv. Det blev til mange spændende rejser tilbage i tiden.


I 1982 til 1987 tog jeg et kursusforløb, 1 uge hver sommer, over 5 år, i esoterisk psykoterapi og filosofi, her lærte jeg alt om universet og det åndelige menneske, fik lavet aurategninger og hørte om andre universer og tankeformer.


Samtidig var jeg også igang med at lære astrologi. Det første kursus var et brevkursus, og via min lærer her, kom jeg på personlig udviklingskursus i København, hvor Gertrud Berlon, en kendt clairvoyant dame var kursusleder, så her begyndte en større interesse for claivoyancen.


Jeg fortsatte min astrologiuddannelse på vækstcenteret i Nørre Snede, ved astrologen Vita Storborg og senere i Ålborg.


I en periode fra 1990 til 1993, arbejdede jeg hjemmefra, som professionel astrolog, og underviste i astrologi på aftenskoler.


Herefter gik det stærkt, jeg tog en meget grundig grunduddannelse i krop og gestaltterapi, og blev ansat på en daghøjskole, til at undervise i personlig udvikling, med procesorienteret undervisning, her blev jeg i ti år.


I den tid tog jeg samtidig en uddannelse til dybdeterapeut, en større uddannelse til  kunstterapeut, og en supervisor uddannelse, samt mange mindre efteruddannelser, indenfor psykologi og kommunikation.


Det var alt sammen noget, jeg kunne bruge i mit arbejde på daghøjskolen, hvor jeg stod for mange forskellige kursusforløb. De bestod hovedsagelig  af personlig udvikling, hvor jeg benyttede mig af alternative indgangsvinkler, især kunstterapi, men også astrologi, tarotkort og meditation blev anvendt, bl.a. lavede jeg et 18 ugers forløb, som hed AUM (AlternativeUddannelsesMuligheder).


I 2007 tog jeg en clairvoyanceuddannelse på Fanø, ved Dortea Uggerhøj.


Januar 2018 afsluttede jeg min CHM uddannelse. (Clairvoyance, Healing og Meditation). August 2018 fortsatte jeg på det udvidede clairvoyancehold, ved "Skolen - Brug din 6. sans", ved Judy Rasmussen i Kolding, for at blive endnu bedre.